donderdag 29 januari 2015

Naar huis!!

Geen Shrek films met Pinokkio meer voor Romy! Na een hele nacht vol nachtmerries over Pinokkio worden Romy en ik een beetje gammel wakker. Gelukkig worden we blij verrast in de speelzaal door een leuke theatervoorstelling. Romy mag assistente zijn en ze doet heel enthousiast mee.

               
Daarna gaat Romy snel nog even op bed om te rusten want als de fysio komt moet ze wel fit zijn. Als het staan in de loopbrug goed gaat mag ze tenslotte naar huis!
Romy heeft echt zoiets van dat doe ik toch gewoon even, maar als we uur later in de oefenzaal zijn snapt ze de ophef van mij pas.
Ze heeft slappe spaghettibenen! Dat voelt raar! Maar door het stevig vasthouden van de loopbrug en het tegenhouden van haar knietjes door Veronique, de fysiotherapeute, lukt het Romy aardig. Het is wel erg vermoeiend. Daarom wachten we even op Dr. Becher voordat ze haar eerste pasjes mag gaan proberen. Als hij binnenkomt is ze er klaar voor...haar benen zwabberen nog alle kanten op en Romy's gezicht gaat van verbaasd over in super geconcentreerd en uiteindelijk in een trotse glimlach. Het eerste begin is gemaakt!Dokter Becher lacht tevreden en zegt "Het goudhaantje mag lekker naar huis!"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten